Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lastenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Leppäkorven päiväkoti

Korpikontiontie 3, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.08.2021 - 28.01.2022

Hei, sinä innostunut lastenhoitaja!

Oletko etsinyt uusia haasteita syksylle, mutta et ole vielä löytänyt sitä omalta tuntuvaa paikkaa? Nyt olisi tarjolla loistava tilaisuus sijaisuuteen juuri sinulle, lastenhoitajamme jäädessä vuorotteluvapaalle loppuvuoden ajaksi Huvikummun tiimistä! Huvikummussa on 19 lasta, lapset ovat iältään 2-5 vuotta. Kasvattajatiimissä on tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa sekä osa-aikainen avustaja.

Etsimme motivoitunutta tiimityöntekijää, mutta samalla myös lapsille lämpöä ja kannustusta tarjoavaa lastenhoitajaa Leppäkorven päiväkotiin. Leppäkorvessa arvostamme psyykkisesti turvallista ja lämmintä toimintaympäristöä, jossa lapsi uskaltaa olla oma itsensä ja toimia itselleen luontaisella tavalla. Meillä kuunnellaan lasta, jotta hän kokee olevansa hyväksytty ja kuuluvansa päiväkodin yhteisöön.

Leppäkorven viidessä lapsiryhmässä tarjotaan maksutonta esiopetusta, kokopäiväistä varhaiskasvatusta sekä osa-aikaista varhaiskasvatusta integroituna kokopäiväisissä ryhmissä mahdollisuuksien mukaan. Leppäkorven tiivis pienryhmätoiminta tukee lapsen kuulluksi ja nähdyksi tulemista päivittäin. Meillä kannustetaan toisiamme, opitaan uutta yhdessä ja hymyillään, kun kohdataan. Arvostamme avointa vuorovaikutusta sekä henkilöstön että perheiden kanssa. Meillä on erittäin sitoutunut ja työhönsä motivoitunut henkilöstö, talo täynnä upeaa osaamista. Lastenhoitajien työajat sijoittuvat klo 5.55-17.30 välille, joten pystythän myös sinä sitoutumaan näihin työaikoihin?

Leppäkorven päiväkoti sijaitsee Leppäkorven pientaloalueella, Leppäkorven koulun ja hyvien ulkoilu-, liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksien vieressä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/tyon_esittelyja/toihin_varhaiskasvatukseen

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää ehdot: -Työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuutta yhden päivän, ja ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa yhteensä vähintään 90 pv sijaisuutta edeltäneiden 14 kk aikana -TAI: Yksi päivä työttömyyttä välittömästi ennen sijaisuutta riittää, jos -Sijainen on alle 30-vuotias vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai -Sijainen on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias -Sijainen ei voi olla päätoiminen opiskelija.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2188,28 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Keula-Ahlroos Mari

0405123822

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Varajohtaja Hanne Ikonen, [email protected], puh. 0438272157

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Mari Keula-Ahlroos [email protected] 0405123822
Työpaikan osoite: Korpikontiontie 3, 01450 VANTAA
Palkkaus: Kvtes:n mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 17.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lastenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti