Skip to main content

Lastenkodin ohjaaja

Etsimme innostunutta, lasten ja nuorten kanssa arjessa aidosti läsnä olevaa sosiaalialan ammattilaisia joukkoomme.

Teinilän lastenkoti sijaitsee Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien saavutettavissa. Tarjoamme erityistason kuntouttavaa lastenkotihoitoa 9-17 vuotiaille lapsille. Erotumme eduksemme koulutus-ja kehittämismyönteisenä yksikkönä, lisäksi kaupunkitason henkilöstökyselyissä henkilökuntamme kokee työyhteisön ilmapiirin ja yhteistyökykyisyyden erittäin hyväksi.

Lastenkotihoitomme perustana toimii ajatus terapeuttisesta lastenkotihoidosta. Toteutamme aikuisjohtoista lastenkodin arkea, jossa pyrimme mahdollistamaan lapselle mahdollisimman normaalin arjen. Perushoidon lisäksi normaaliin arkeen kuuluvat koulunkäynti, sosiaaliset suhteet, harrastukset ja yhteys läheisiin. Lapsen hoitoa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä moniammatillisen tiimin, lastenkodin omien psykologien ja muiden yhteistyöverkostojen kanssa.

Ohjaajan työtä tehdään osana tiimiä ja omaohjaajana työparin kanssa. Jokaisella lapsella on kaksi omaohjaajaa, jotka vastaavat lapsen tarpeen mukaisen hoidon toteutumisesta ja ylläpitävät kasvatuskumppanuutta huoltajan kanssa. Omaohjaajana olet luomassa aitoja ja merkityksellisiä vuorovaikutus- ja luottamussuhteita. Tiimissä saat olla kehittämässä tämän päivän lastensuojelua omalla työpanoksellasi. Työssä ja ammatillisessa kehittymisessä tukenasi ovat työkaverit ja lähiesimies, psykologityö sekä lastenkodin rakenteet, mukaan lukien työnohjaus.

Haemme nyt Koivulan osastolle merkityksellisestä ohjaajan työstä kiinnostunutta tiimin jäsentä vakituiseen työsuhteeseen. Koivulassa sinua odottaa työhönsä sitoutunut, innostunut sekä todella vahvasti hoito-orientoitunut tiimi. Meidän arkea värittää vahva me-henki eli kaveria ei jätetä. Toivomme tulevalta työkaveriltamme ja tiimin jäseneltä positiivista asennetta, huumorintajua ja oma-aloitteista, reflektoivaa sekä kehittämismyönteistä työotetta. Työyhteisö perehdyttää sinut asioihin, jotka eivät ole sinulle entuudestaan niin tuttuja.

Arvostamme aiempaa kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja sijaishuollon toimintaympäristön tuntemista.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Lisäksi myös yhteisöpedagogit voivat hakea tehtävään.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä

Luemme eduksi:

Sijaishuollon työkokemuksen.

Yhteystiedot: Päivi Tuominen
0931052441
paivi.j.tuominen@hel.fi
Työpaikan osoite: Oppipojantie 19, 00640 HELSINKI
Palkkaus: 2519, 39 €/kk
Työ alkaa: 1.11.2021
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-646-21
Ilmoitus jätetty: 24.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10971811

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lastenkodin ohjaaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus