Skip to main content

Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö

Toimit sijoituksen sosiaalityön päällikkönä. Sijoituksen sosiaalityöhön kuuluu 8 sosiaalityön työryhmää, perhehoidon palvelut ja helmikuuhun 2022 asti sijaishuollon asiakasohjaus- ja valvonta ja toimistopalvelut. Yksikössä työskentelee n. 110 työntekijää. Sijoituksen sosiaalityön työryhmien asiakkaana on 1300 huostaanotettua lasta. Yksikön toimintamenot ovat n. 80 milj. euroa. Valmistelemme siirtymistä tulevina vuosina yhdennettyyn avo- ja sijaishuollon sosiaalityöhön ja tämä tulee muuttamaan päällikön tehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu sijoituksen sosiaalityön asiakastyön ja toiminnan johtaminen, vaikuttavien palveluiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työntekijöiden ja kumppaneiden kanssa sekä yksikön henkilöstön ja talouden johtaminen.

Työ sopii sinulle, jos haluat tehdä työtä, jolla merkitystä ja sinulla on kykyä johtaa vaativaa asiakastyötä tekevää asiantuntijaorganisaatiota.

Olet Helsingin lastensuojelun ja perhesosiaalityön johtoryhmän jäsen. Saat tukea työllesi esimieheltäsi, innostuneilta ja motivoituneilta kollegoiltasi ja työyhteisöltämme sekä Helsingin kaupungin laajoista tukitoiminnoista.

Tehtävä on 1.1-30.4.2022 viransijaisuus ja 1.5.2022 alkaen vakinainen virkasuhde.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveystoimiala PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on ylempi korkeakoulututkinto ja sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä kokemusta johtamistehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Tehtävä edellyttää kokemusta lastensuojelun johtamis- tai esimiestehtävistä, sijaishuollon hyvää tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus - ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi:
Lastensuojelun laaja-alainen kokemus, perhehoidon kokemus, muutosten johtamisen kokemus ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämiskokemuksen.

Yhteystiedot: Lastensuojelun johtaja Saila Nummikoski sp. etunimi.sukunimi@hel.fi; p. 09 3104 3439
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 A, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 4705,36 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.10.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-408-21
Ilmoitus jätetty: 13.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus