Skip to main content

Lead Engineer (automaatio)

Olemme yksi nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita ja voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme. 

Etsimme Kotkan toimipisteeseemme kokenutta automaation Lead Engineeriä vakituiseen työsuhteeseen. Myös työskentely jossain muussa Suomen toimipisteessämme on mahdollista.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Työssäsi pääset kehittämään palvelukokonaisuutta sekä näyttämään todelliset kykysi suunnittelu- ja projektiosaamisessa. Työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden suunnittelutoimeksiantojen toteuttaminen tai pääasiallisten suunnittelutehtävien lisäksi esimerkiksi käyttöönottoa tai muita asiantuntijatehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäin suuntautunut teollisuuden ammattilainen. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella.

Edellytämme sinulta:

 • teknikko, insinööri- tai DI-koulutusta
 • vähintään 5 vuoden työkokemusta suunnittelualalta
 • osaamista teollisuuden prosessiautomaation ja -instrumentoinnin toteutuksista
 • monipuolista tietämystä prosessiteollisuuden automaatiojärjestelmistä
 • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Eduksi katsomme:

 • petrokemian teollisuuden osaamisen
 • muun ohjelmointi- ja järjestelmäosaamisen (Valmet, Honeywell, Emerson)
 • Pulp & Paper -teollisuuden osaamisen 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Haluatko mukaan?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 20.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager Panu Isomäki 040 801 1476, panu.isomaki@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Lead Engineer (automaatio)

Kotka
Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus