Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lead Engineer, CSA

Lohikäärmeitä ja raskaita teräsrakenteita - voiko rakennuttaja muuta toivoa?

Haemme CSA:lle (Civil, Structural and Architectural) Lead Engineeriä vastaamaan kansainvälisten teollisuushankkeiden rakenneosuudesta Valmetin Sellu ja Energia liiketoiminnassa osana monialaista projektiryhmää. Rakennusosuuden projektinjohdolla palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa Valmetin voimalaitos- ja selluteknologiaprojekteissa, joissa otsikkoon viitaten voi asiakkaan vaatimuksena olla muun muassa Feng Shui säännöksiä esimerkiksi lohikäärmeiden lentoratojen huomioimisesta. 

CSA Lead Engineerinä toimit projektien rakennusosuuden spesialistina aina myynnistä luovutukseen. Tärkeimpiin yhteistyökumppaneihisi kuuluvat asiakkaat, urakoitsijat, suunnittelijat sekä hankintatoimi. Päätehtäväsi on kokonaisvaltainen CSA-osuuden rakennusprojektin johtaminen sisältäen muun muassa aikataulutuksen, hankintojen valmistelun sekä suunnittelun ohjaamisen ja johtamisen. Erinomaiset yhteistyötaidot ovat perusedellytys hankkeissamme, jotka rakenteiltaan painottuvat teräs-, taso-, kuori- ja teräsbetonirakenteisiin.

Käytännössä vastuullasi on projektien rakennusosuuden tekninen toteutus ja kustannustehokkuus sekä toimitusten aikataulu. Olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

Odotuksemme sinulle

Sinulla on Diplomi-insinöörin tai Insinöörin tutkinto rakennustekniikassa, pääaineena rakennetekniikka tai rakennustuotanto ja -talous. Kokemukseltasi olet työskennellyt jo vähintään muutaman vuoden rakennusprojektin johdon tai rakennesuunnittelun parissa. Kokemus energiasektorin kansainvälisistä teollisuushankkeista sekä tietotaito teräsrakenteista on ehdottomasti eduksi.

Työn hyvä laatu ja tavoitteiden saavuttaminen on sinulle kunnia-asia. Olet asiakaslähtöinen ja omatoiminen joukkuepelaaja, ja työskentelytavaltasi olet systemaattinen. Sinulta löytyy joustavuutta ja luovuutta erilaisten ratkaisujen löytämiseen. Vaikka työskentelet paljon itsenäisesti, sinun tulee aktiivisesti sekä pyytää että jakaa tietoa sidosryhmiesi kanssa toimiessa.

Toimintakenttäsi on globaali ja osa tehtävääsi on toimiminen toimittajien ja asiakkaan ympäristössä, joka edellyttää myös valmiutta matkustaa. Tehtävässä tarvitset myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja omaat vahvan englannin kielen taidon (suomen kielen taito sekä muu kielitaito on eduksi). 

Meidän tiimimme

Saat loistavan tilaisuuden liittyä rakennusosaston asiantuntijajoukkueeseemme Tampereella ja työskennellä globaalissa liiketoimintaympäristössä, jossa pystyt kehittämään taitojasi ja nauttimaan palkitsevista haasteista. Meillä on hyvä tiimihenki ja kaveria ei jätetä. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen kokeneilta kollegoiltasi.

Lisätietoja

Kiinnostaako lohikäärmeet ja kansainvälinen rakennuttaminen? Pistä hakemus vetämään oheisen linkin kautta viimeistään 16.5.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Pekka Salo (pekka.s.salo@valmet.com, +358 50 385 1773).

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Lead Engineer, CSA

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus