Skip to main content

Ledare för eftermiddagsverksamhet, Esbo

Vi söker motiverade och barnkära ledare till eftermiddagsverksamheten i Esbo svenska skolor. Du har även möjlighet att jobba under förmiddagar som skolgångsbiträde på skolans sida. Arbetstiden infaller huvudsakligen mellan kl. 12 och 17 i eftermiddagsverksamheten, samt morgon och förmiddagar i skolan.

Till ledarens uppgifter hör att planera, genomföra och utveckla eftermiddagsverksamheten tillsammans med teamet. En framgångsrik skötsel av arbetet förutsätter yrkesutbildning som lämpar sig för uppgiften och/eller genom erfarenhet införskaffad förmåga att leda barngrupper. Vi hoppas att sökandena är initiativ- och iderika samt har ett energiskt och ansvarskännande grepp om arbetet. Vi förutsätter utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete, en positiv arbetsmiljö samt stöd och utbildning. I ditt arbete som ledare får du möjlighet att utnyttja dina starka sidor exempelvis i gymnastik, skapande arbete, naturen, kreativ verksamhet, musik, teater och mediakompetens. Hos Pilke kan du studera till ett yrke också med läroavtal.

Den som valts till uppdraget ska förete ett sådant utdrag ur straffregistret som krävs av personer som arbetar med barn.

Skicka in din ansökan till oss, vi vill gärna höra mer om dig!

Pilke päiväkodit Oy är ett växande företag som mångsidigt betjänar finländska barnfamiljer. Vi erbjuder småbarnspedagogik, förskoleundervisning, eftermiddagsverksamhet inom den grundläggande utbildningen, barnavårdstjänster samt familjetjänster inom socialvården. Den viktigaste målsättningen för Pilke päiväkodit är att erbjuda barnen en bra dag - varje dag. Vi pilkeiter uppgår redan till fler än 2500. Kom med i vår växande grupp för att utföra högklassigt fostringsarbete och utveckla skolelevernas eftermiddagsverksamhet!

Pilke päiväkodit Oy

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, esiopetusta, iltapäiväkerhotoimintaa sekä lastenhoidon palveluja, ja autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi. Ennen kaikkea haluamme luoda lapselle hyvän päivän joka päivä.

WWW-osoite: http://www.pilkepaivakodit.fi
Yhteystiedot: Satu Strang
Koordinator för eftermiddagsverksamhet
satu.strang@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoite: Espoo, 02650 ESPOO
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Heti, sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 31.12.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 17.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11570308

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ledare för eftermiddagsverksamhet, Esbo

Pilke päiväkodit Oy
Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 17.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti