Skip to main content

Lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus (suomi toisena kielenä -opetus)

Määräaikainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 7, Puotilan ala-asteen koulu

Työavain: KASKO-01-894-22
Haku Päättyy: 07.07.2022 klo 12:00
Palvelussuhde: 9.8.2022 - 31.12.2022
Työpaikan osoite: Klaavuntie 17, 00910

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme Haemme Puotilan ala-asteen kouluun suomi toisena kielenä -opettajaa. Keskeistä tehtävässä suomen kielen taitojen ja koululaisena toimimisen edistäminen. Eriyttäminen on edellytys työssä onnistumiselle. Jos koet olevasi innostava ja oppilaan oppimista sekä kasvua tukeva ammattilainen, voit olla etsimämme osaaja.

Puotilan ala-asteen koulu on lähikoulu alueen 1-6 -luokkalaisille. Oppilaita koulussamme on noin 450. Oman alueen lasten lisäksi koulussa opiskelee kielikylpyoppilaita ja erityisoppilaita koko Itä-Helsingistä. Koulumme on kielellisesti ja kulttuurisesti monimuotoinen.

Puotilan alueen puistot, kartanoalue ja läheiset merenrannat tarjoavat myös koulun ulkopuolella mahtavat oppimisen ympäristöt. Uusi koulurakennus valmistuu Puotilan metroaseman välittömään läheisyyteen syksyksi 2022.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä kielellisesti monimuotoisessa oppimisympäristössä.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
rehtori Tuomo Tommola
050 5142110
tuomo.tommola@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/puotilan-ala-aste