Skip to main content

Lehtori, talotekniikka

Vakinainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Kampus 5

Työavain: KASKO-03-268-22
Haku Päättyy: 07.10.2022 klo 16:00
Palkka: OVTES C-liite
Palvelussuhde: 1.11.2022
Työpaikan osoite: Sturenkatu 18, 00510

Hallitsetko kylmäasennuksen? Tuletko toimeen nuorten kanssa? Haemme ammatillisten opintojen opettajaa Stadin ammatti- ja aikuisopiston talotekniikan perustutkintoon sisältyvälle kylmätekniikan osaamisalalle vakituiseen virkasuhteeseen.

Odotamme sinulta talotekniikan osaamisalan hyvää tuntemusta ja alan työkokemusta. Toivomme sinulla olevan kokemusta ja näkemystä nuorten kanssa työskentelemisestä. Olet yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen katsova kollega. Ammatillisen koulutuksen maailma on sinulle tuttu. Haluat kehittyä työssäsi - olitpa sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari. Käytännönläheisyys, ihmiskeskeisyys, luovuus ja inhimillisyys ovat taitojasi, joita arvostamme. Kansainvälisessä kaupungissa myös kielitaidosta on ehdottomasti hyötyä.

Helsingin kaupunki haluaa myös palkita sinut, uusi, meillä aloittava kylmätekniikan osaamisalan opettaja 2000 euron kannustuspalkkiolla! Palkkio maksetaan työntekijälle, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt opettajana Stadin AO:ssa tai edellisestä työsuhteesta on kulunut vähintään 2 vuotta. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten työterveydenhuollon, liikuntaa, kulttuuria, alennuksia, henkilöstökassan ja jatkuvan kouluttautumisen mahdollisuudet. Kaupunki tarjoaa myös työsuhdeasuntoja.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n, 13 d §:n sekä 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita henkilö, joka sitoutuu suorittamaan kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään alan työkokemusta. Luemme eduksi Y3a ja Y3 Tukes -pätevyyden sekä näytöt onnistuneesta opetustyöstä, toiminnasta nuorten parissa sekä hyvät työelämäsuhteet.

Tartu tilaisuuteen ja tule meille opettajaksi! Jätä hakemuksesi 7.10 klo 16 mennessä.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella.

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan mahtavaan joukkoomme!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
koulutuspäällikkö Lotta Karvonen
lotta.karvonen@hel.fi
040 3349200
Tavoitettavissa 29.9. ja 30.9. klo 8-14.

Lisätietoa
htps://stadinao.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti