Skip to main content

Lehtori, talotekniikka

Tule Stadin ammatti- ja aikuisopiston huipputiimiin jakamaan osaamistasi!

Hallitsetko kylmäasennuksen? Tuletko toimeen nuorten kanssa? Haemme Stadin AO:n talotekniikan tutkintoon liittyvän kylmätekniikan osaamisalan lehtoria. Opiskelu Stadin AO:ssa on käytännönläheistä ja joustavaa - näetkö itsesi joukossamme?

Tarjoamme sinulle vakinaisen virkasuhteen näköalapaikalla maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa.

Pääset tekemään työtäsi moniammatillisissa työtiimeissä ja tulet saamaan työhösi kollegoiden ja johdon tuen. Meillä on opinnälkäisiä nuoria, jotka opiskelevat oivaltavissa, oppimista tukevissa ja nykyaikaisissa oppimisympäristöissä.

Talotekniikan koulutus siirtyy vuonna 2023 uuteen Myllypuron rakennusalan kampukseen. Pääset vaikuttamaan tulevaan työympäristöösi kampuksen suunnittelukokouksissa.
Helsingin kaupungin työntekijänä tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työterveydenhuollon, liikuntaa, kulttuuria, alennuksia, henkilöstökassan ja jatkuvan kouluttautumisen mahdollisuudet.

Odotamme sinulta talotekniikan osaamisalan hyvää tuntemusta ja alan työkokemusta sekä opettajan pätevyyttä. Mikäli sinulta puuttuvat opettajan pedagogiset opinnot, sinulla on mahdollisuus suorittaa ne työn ohessa kolmen vuoden kuluessa virkasuhteen aloituksesta.

Toivomme sinulla olevan kokemusta ja näkemystä nuorten kanssa työskentelemisestä. Olet yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen katsova kollega. Ammatillisen koulutuksen maailma on sinulle tuttu.
Haluat kehittyä työssäsi - olitpa sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari. Me tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet ammatilliseen lisäkoulutukseen. Käytännönläheisyys, ihmiskeskeisyys, luovuus ja inhimillisyys ovat taitojasi, joita arvostamme. Kansainvälisessä kaupungissa myös kielitaidosta on ehdottomasti hyötyä.

Luemme eduksi Y3a- ja Y3 Tukes -pätevyydet, näytöt onnistuneesta opetus- ja nuorisotyöstä sekä kokemuksen oppisopimustoiminnasta.

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 28.9. mennessä.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan ottaa myös ehdolla, että valittu henkilö suorittaa suorittaa opettajan pedagogiset opinnot kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Avoinna myös talotekniikan tuntiopettajan tehtävä. Lisätietoja löydät osoitteesta helsinkirekry.fi työavaimella KASKO-03-257-21.

Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Asko Haapamäki
asko.haapamaki@hel.fi
040 3362290
Työpaikan osoite: Sturenkatu 18, 00510 HELSINKI
Palkkaus: OVTES osio C (vuosityöaika)
Työ alkaa: 1.10.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.09.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-258-21
Ilmoitus jätetty: 14.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lehtori, talotekniikka

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus