Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leipomomyymälätyöntekijä, Vaasan Oy Turku

Haluaisitko aloittaa päiväsi vastaleivotun leivän hurmaavalla tuoksulla? Oletko uunituore alasta kiinnostunut tekijä tai kiehtooko sinua leipomomyymälän reipas meininki? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vaasan Oy:lle Turun toimipisteeseen

LEIPOMOMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Turun toimipisteessä vallitsee lämmin tunnelma, ja haluamme toivottaa tervetulleeksi myös tekijät, joilla on halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Tässä työssä sinua hyödyttää aiempi kaupan, asiakaspalvelun tai elintarvikealan tausta.

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden palvelu myymälässä, kassatyöskentely, pakkaustehtävät sekä myymälän esillepanot ja kuorman purku.

Työsuhde on määräaikainen, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuen vuoden loppuun. Tunteja on tarjolla 16h/vk ja myös jatko on mahdollinen. Töitä on noin 4 vuoroa viikossa, välillä 5 vuoroa. Työvuoroja on sekä aamu- että iltavuoroja, klo. 6.00-17.30 välillä. Vuorot on sovittavissa, joten työ voi sopia myös opiskelijalle, jolla aikataulut joustavat tai toisen osa-aikatyön ohelle.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme perehdytyksen heti. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille. Palkkauksessa noudatetaan elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Edellytämme sinulta

Hygieniapassia
Aiempaa kokemusta asiakaspalvelun parissa
Vapaata käytettävyyttä vuorojen suhteen

Tarjoamme sinulle

Mukavan työporukan ja hyvän perehdytyksen
Mahdollisuuden näyttää omat taitosi ja edetä vastuullisempiin työtehtäviin
Staffpointin henkilöstöedut

Arvostamme

Mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksi aikaa

Kiinnostuitko?

Teemme mahdollisia valintoja jo hakuajan aikana, joten toimithan nopeasti.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Lisätietoja

Marjo Väätäinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
+358 44 4204 220
marjo.vaatainen@staffpoint.fi

Leipomomyymälätyöntekijä, Vaasan Oy Turku

Varsinais-Suomi
Turku
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus