Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leipomotyöntekijä syksyn sesonkiin Lahteen

Haemme reipasta leipomotyöntekijää

Haemme leipomoon kondiittoria / leipuria sekä pakkaajia!

Työ tapahtuu kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22.

Etsimme työntekijöitä, jotka ovat tunnollisia, sitoutuvia ja viihtyvät kiireisessä työtahdissa.

Nautit fyysisestä työstä, eivätkä erilaiset rutiininomaiset elintarviketuotannon työtehtävät ole sinulle este. Mikäli olet hyvällä työmoraalilla ja yhteistyökyvyillä varustettu sekä sinulla on reipas ote työhön, olet etsimämme henkilö!

Työ edellyttää joko alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä sujuvaa suomenkielentaitoa

Kiinnostuitko? Jos olet hakemamme henkilö, rekisteröi pikaisesti hakemuksesi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Edellytykset työnsaannille:

• Hygieniapassi

• Salmonellatodistus

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae paikkaa viimeistään 31.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jaaskelainen@barona.fi, +358400170108

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Leipomotyöntekijä syksyn sesonkiin Lahteen

Barona Flex
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus