Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leipomotyöntekijöitä ja leipureita Lahden ja Vuohelan leipomoihin

Löydä inspiraatiosi Fazer Leipomoilla! Haemme
Leipomotyöntekijöitä ja leipureita Lahden sekä Vuohelan leipomoihin

Jatkuvasti kehittyvä ja uudistuva tuotevalikoimamme sekä tuotantomme avaavat meillä työmahdollisuuksia syksyn ja talven aikana myös tulevaisuuden fazerilaisille. Haemme Lahden ja Vuohelan leipomoihimme leipureita ja leipomotyöntekijöitä määräaikaisiin sekä toistaiseksi voimassa oleviin (vakituisiin) tehtäviin. Lahden leipomolla meitä on noin 400 ja valmistamme ruistuotteita ja pitkoja. Lahden leipomo sijaitsee Kärpäsenmäellä (Reissumiehenkatu 2/ Kasakkamäentie 3, 15800 Lahti). Vuohelan leipomo on gluteenittomia tuotteita valmistava, kasvava ja kehittyvä leipomomme, jossa on henkilöstöä tällä hetkellä noin 60.  Vuohela sijaitsee Jokimaan yrityspuistossa Lahdessa (Moukarikatu 8, 15700 Lahti). Lahden ja Vuohelan leipomon tuotteita toimitamme kaikkialle Suomeen.

Työt ovat monipuolisia teollisen leipomon prosessitehtäviä, jotka sisältävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus- ja pakkaustöitä tai käsin tehtävää leivontaa ja pakkaustehtäviä. Lahden leipomon kahvileipäosastollamme sekä Vuohelan gluteenittomien leipomotuotteiden valmistuksessa pääset hyödyntämään käsinleivontataitojasi.

Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on 40 h/vko ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro). Osa tehtävistä on 1-vuorotyötä pääasiassa aamu- tai päivävuorossa. Tehtävät saattavat sisältää myös yövuoroja. Aamuvuoro on pääsääntöisesti klo 6–14 ja iltavuoro klo 14–22. Huomioithan kulkuyhteydet – erityisesti aamuvuoroon saapuminen, joka alkaa leipomoilla klo 6.

Haemme myös leipureita ja leipomotyöntekijöitä osa-aikaiseen viikonlopputyöhön ja näissä tehtävissä voi tarpeemme mukaisesti tehdä lisätyötä myös arkisin. Osa-aikatyö on pääsääntöisesti 8 h/vko tai vaihtelevaa työaikaa 0–40 h/vko. Osa-aikainen työ edellyttää osastosta ja tehtävästä riippuen harjoittelujaksoa kokoaikaisesti arkipäivisin noin 2–3 viikon ajan.

Mikäli haet määräaikaista tehtävää, on tärkeää, että hakemuksessasi merkitset ajanjakson, jonka olisit käytettävissämme.

Palkka määräytyy leipomoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tästä pääset kurkkaamaan sisään Lahden leipomoomme!

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus leipomon tuotantotyöstä on eduksi, mutta se ei välttämätöntä. Työtehtävämme edellyttävät suomen kielen perustaitoa sekä valmiutta tarvittaessa työskennellä vuorotyössä.

Miksi Fazer Leipomot?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme työntekijöillemme kehittävän ja kannustavan työilmapiirin herkullisia Fazer-etuja unohtamatta. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun!

Hae nyt ja tule mukaan tiimin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää! Käsittelemme hakemuksia säännöllisesti. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla hakemustasi vastaavaa tehtävää ja annamme lisätietoa mahdollisesta avoimesta tai lähiaikana avautuvasta tehtävästä. Rekrytointiprosessimme jatkuu mahdollisesti haastatteluihin, joihin kutsumme valitut hakijat henkilökohtaisesti tai videohaastattelun kautta.

Kysy meiltä lisää lähettämällä sähköpostia rekrytointi@fazer.com.

 

 Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Seuraa Ninan hetkiä Facebookissa ja Instragramissa:
#omannäköinenelämä #fazermoment #northernmagicmadereal #töissäfazerilla

Leipomotyöntekijöitä ja leipureita Lahden ja Vuohelan leipomoihin

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus