Skip to main content

Leipomotyöntekijöitä sesonkiin

Oletko töitä vailla, etsitkö töitä syksylle, opintojen oheen, lisätyöksi toisen työn rinnalle tai ennen kuin aloitat varusmiespalveluksen? Oletko asenteeltasi reipas ja motivoitunut? Jos vastasit kyllä tai muusta syystä olet keikkatöitä vaille, niin tässä tilaisuutesi!

Asiakkaallamme on tulossa sesonkituote valmistukseen syys-marraskuun ajalle, johon tarvitaan keikkailevia työntekijöitä avuksi leipomotyöntekijän tehtäviin Lappeenrannan Joutsenoon. Työtehtävät ovat tuotantoa avustavia tehtäviä ja laadunvalvontaa erilaisilla tuotantolinjoilla. Työ on 3-vuorotyötä (klo 6-14, 14-22 ja 22-06) ja työtunteja on tarjolla arviolta 0-24 h / viikko. Tarjoamme sinulle joustavia työaikoja ja mahdollisuutta itse vaikuttaa minä päivinä haluat ottaa työtä vastaan. Iltavuorolisä on 15% palkasta klo 16 jälkeen ja yövuoroista maksetaan tuplapalkka. 

Työssä vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa. Sorminäppäryydestä ja tuotantotyökokemuksesta on hyötyä näissä tehtävissä. Työntekijän tulee toimittaa meille salmonellatodistus ja hygieniapassi tulee suorittaa kolmen kuukauden kuluessa ensimmäisestä työpäivästä. Lisäksi tuotantotiloissa liikkuessa tulee työntekijälle olla nauhattomat turvakengät, joissa on umpinainen kantapää. Tarvittaessa avustamme turvakenkien hankinnassa. Oma auto tai muu kulkuneuvo on hyvä olla käytössä, sillä julkisilla ei pääse kulkemaan kaikkiin työvuoroihin sopivina aikoina.

Tähän työpaikkaan voit hakea täyttämällä työhakemuksen osoitteessa www.eezy.fi.

Hakemusprofiilin täytettyäsi voit varata heti haastatteluajan numerosta 040 307 5600 tai odottaa yhteydenottoamme. Pyrimme kontaktoimaan hakijat nopealla aikataululla.

Jos sinulla on jo työhakemusprofiili Eezyllä niin merkitse kiinnostuksesi tähän tiettyyn työpaikkaan.

Työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin yhteydenotot puh. 040 307 5600 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostilla lappeenranta.eezy@eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leipomotyöntekijöitä sesonkiin

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
54710 Lemi
56800 Rautjärvi
56100 Ruokolahti
54920 Taipalsaari
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti