Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leipureita pääkaupunkiseudun Fazer myymäläleipomoihin

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua
Leipuri

Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo 110 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Haemme nyt leipureita sesonkityöhön pääkaupunkiseudun myymäläleipomoihimme!

Etsimme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia leipureita määräaikaisiin työsuhteisiin joulukuusta helmi-maaliskuuhun. Leipomoissamme leivotaan viikon jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat noin klo 5-19 välille.

Leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Etsimme työntekijöitä myös leipomon avustaviin tehtäviin, kuten pakkaus- ja pellitystehtäviin. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne ja suomen kielen osaaminen on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies.

Kurkkaa linkistä, miltä työ myymäläleipomossa näyttää https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ tai käy kysymässä työstä suoraan leipurilta, kaikki myymäläleipomot löydät osoitteesta https://www.fazer.fi/ravintolat-ja-leipomot/leipurit/myymalaleipomot/

Miksi Fazer myymäläleipomo?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa leipurin tehtävissä. Työstä vaihtelevaa tekee päivittäiset asiakaskohtaamiset sekä monipuolinen tuotevalikoima. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös houkuttelevat lisäedut ja uramahdollisuuksia kasvavassa liiketoiminnassa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta alalta ja/tai leipurin koulutusta, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta ripeää ja oma-aloitteista työskentelyotetta, ja halua kehittää omaa osaamistasi työn kautta. Pystyt lisäksi työskentelemään joustavasti myymäläleipomon aukioloaikojen mukaisesti.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Lähetä hakemuksesi 31.10.  mennessä ja voit olla pian yksi Fazer Leipureista!

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Leipureita pääkaupunkiseudun Fazer myymäläleipomoihin

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus