Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leipuri kesälle

Työnnän pullat uunihin, vedän valmiit takaisin. Näin piipusta kun savu kohoaa. Leipuri Hiiva, hän asuu kumputiellä ja pullat, kakut leipoo siellä. Näin piipusta kun savu kohoaa.

Tunnistitko itsesi?

Nyt olisi haussa asiakkaallemme Pirkkalaan leipuri. Tarjolla olisi kesätyö, joka alkaisi sopimuksen mukaan touko-kesäkuun vaihteessa ja tarve jatkuu kesän loppuun/alkusyksyyn. Reippaalla leipien leipojalla on mahdollisuus työllistyä pidempäänkin. Työtunteja on tarjolla täydet määrät ja työaika sijoittuu klo 6-16 välille. Työnkuvana on leipomisen kaikki eri työtehtävät.

Odotamme hieman aiempaa työkokemusta, alan koulutusta ja aitoa intoa leipomista kohtaan. Työssä pärjää oma-aloitteisella työskentelyotteella sekä innokkaalla ja laadukkaalla tavalla tehdä työtä.

Tuoksuuko nenääsi jo herkullinen, tuoreen leivän tuoksu? Suuntaa siis kohti työnhakua!

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: miia.leponen@barona.fi, 040 6859 792

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Leipuri kesälle

Barona HoReCa
Pirkkala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus