Skip to main content

Leipuri myymäläleipomo, KCM Laune

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua leipuri.
Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo yli 120 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Etsimme nyt iloiseen joukkoomme viikonloppuleipuria (7 h/vko) vakituiseen työsuhteeseen KCM Launeen myymäläleipomoomme.

Fazer myymäläleipomon leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Mikäli olet vasta leipuriurasi alussa, voimme palkata tehtävään leipomotyöntekijän, jolloin tehtävät ovat alkuun leipomon helpoimmasta päästä.

Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne ja suomen kielen osaaminen on tehtävässä tärkeää. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesihenkilö.

Myymäläleipomossamme leivotaan viikon jokaisena päivänä aikaisesta aamusta alkaen. Työvuorot sijoittuvat viikonloppuisin noin klo 6-15 välille.

Miksi Fazer myymäläleipomo?
Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa tiiminä kannustetaan jokaista huippusuorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä tarjoamme mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, ilmapiiri avoin ja jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme myös Fazer-etuja mm. liikuntaan ja kulttuuriin sekä monipuolisia työtä tukevia koulutuksia.

Me Fazerilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta/opintoja ja käsinleivontaosaamista. Lisäksi sinulta löytyy tekemisen meininkiä, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tahtoa kehittää omaa osaamistasi. Aikaisemman kokemuksen alalta katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme myös, että pystyt työskentelemään joustavasti myymäläleipomon aukioloaikojen mukaisesti.

Hae tehtävää viimeistään 16.10, haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

WWW-osoite: http://www.urafazerilla.fi
Yhteystiedot: Fazer Rekrytointi, rekrytointi@fazer.com
Työpaikan osoite: ajokatu 53, 15500 LAHTI
Palkkaus: Leipomoalan TES
Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 16.10.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11633315

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leipuri myymäläleipomo, KCM Laune

Fazer Leipomot Oy.
Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 23.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Siilinjärvi
Eezy Oyj
Kerava
Henkilöstöpalvelu Heimo
Sastamala
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti