Skip to main content

Levyseppähitsaajia / Operations, Hämeenlinna

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration.

 

Toimintamme Hämeenlinnassa on vahvassa kasvussa ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

LEVYSEPPÄHITSAAJIA

valmistus- ja modernisointitehtäviin.
 
Tehtävänäsi on osallistua hitsauksessa ajoneuvojen rakenteiden valmistukseen osana toimitus- ja tuotekehitysprojekteja.
 

Odotamme sinulta

  • Työkokemuksen lisäksi tehtävä edellyttää hitsaukseen liittyvää ammatillista koulutusta, hyvää piirustusten sekä mallien lukutaitoa ja mahdollisesti voimassa olevia hitsauspätevyyksiä EN ISO 9606-1 mukaan. Arvostamme kokemusta lujien teräksien hitsaamisesta sekä toimimista ISO 9001 ja EN ISO 3834 standardien mukaan, sekä koneistuksen ja särmäämisen osaamista.
  • Valmiutta 2-vuorotyöskentelyyn
  • Työssä käytetään tiedonhallintajärjestelmiä, joiden käyttöön annamme koulutuksen, mutta toivomme sinulla jo olevan vähintään tietotekniset perustaidot.

  • Sinulla on jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä asenne ja laatu on sinulle tärkeää. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö ja tiimityötaidot.

  • Työtehtävään liittyy ajoittain tarve matkustaa kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla, joten hallitset myös suullisen kommunikoinnin englannin kielellä.

 

Työ Patrialla tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja osaamistasi kehittäviin tehtäviin mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisen ja modernin kaluston parissa, osana merkityksellistä kokonaisuutta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen arvostetulla työnantajalla ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme. Lisäksi tarjoamme Patria-konsernin henkilöstöedut.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi viipymättä!

StaffPoint avustaa rekrytoinnissa ja lisätietoja tehtävästä antaa Janina Kosonen, puh. 040 5727731.

 

Miksi Patria?
 
 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
 
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika päättyy: 02.10.2022 klo 23:59

Patria vaikuttavuus

Patria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Patria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen yhteiskunnan vakauteen ja merkityksen ja ilon tunteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.
Upright data for Patria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Patria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Levyseppähitsaajia / Operations, Hämeenlinna

Hämeenlinna
Vakituinen

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti