Skip to main content

Levytyökeskuksen käyttäjä

Etsimme asiakkaallemme levytyökeskuksen käyttäjää Forssaan!

Tehtävään sopii henkilö, jolla on aiempaa kokemusta levytyökeskuksen käytöstä. Katsomme eduksesi myös monipuolisen kokemuksen metallialan töistä, piirustusten lukutaidon, sekä taidon ohjelmoida ja tehdä asetuksia. Etsimällämme henkilöllä on motivoitunut asenne työn tekoon ja valmius vuorotyöhön.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen, osaksi osaavaa työympäristöä. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Tehtävät alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti. Huomioithan että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.koski@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Levytyökeskuksen käyttäjä

Barona Teollisuus
30300 Forssa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus