Skip to main content

Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, kotimaisen yritykseen? Haluatko oppia metallialan osaajaksi?

Haemme asiakkaallemme Finelcomp Oy LEVYTYÖKESKUKSEN HOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat levytyökeskuksen operointi. Tämä pitää sisällään esimerkiksi kuvan lukua, levyn lävistäminen, irroitelua sekä muita tehtäviä. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta levytyökeskuksen käytöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Myös muu monipuolinen kokemus metallialan töistä on eduksi.

Sinulta toivotaan oppimishalukkuutta ja tarkkaa työotetta. Tykkäät koneiden kanssa työskentelystä, sen operoinnista ja ohjaamisesta niin manuaalisesti kuin digitaalisesti.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sopivan henkikön löydyttyä ja haussa pitkäaikainen tekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 0505999580

Finelcomp Oy

Finelcomp Oy:n palvelun lähtökohtana on ratkaista asiakkaiden ohutlevytuotteisiin ja kotelointiin liittyvät ongelmat. Ratkaisuissa otetaan huomioon, että asiakkaat voivat toteuttaa toimintaansa kustannustehokkaasti ja taloudellisesti. Yritysjohto on sitoutunut luomaan tarvittavat edellytykset laadukkaan toiminnan varmistamiseksi ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, niin ulkoisen kuin sisäisenkin asiakkuuden osalta.
Finelcomp Oy:n toiminnan tavoitteena on, että:
• tuotteet ja palvelut ovat korkealaatuisia
• asiakkaat ovat tyytyväisiä
• toiminta on suunnitelmallista
• henkilöstö on sitoutunutta ja panostaa laadun tuottamiseen läpi koko organisaation
• sisäinen asiakkuus korostuu toiminnassa
Toimimme sertifioidun ISO 9001:2015 toimintajärjestelmän mukaisesti.
Huolehdimme ympäristöstä – sertifioidun ISO14001:2015 vaatimalla tavalla.
Huomioimme työterveyden ja työturvallisuuden sertifioidun järjestelmän OHSAS 18001:2007 mukaisesti.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Finelcomp Oy
83500 Outokumpu
Joensuu
Kuopio
71200 Tuusniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Kontiolahti
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Barona Teollisuus
Kerava
Eezy Oyj
Päijät-Häme
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti