Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liikenneasemakokki, Liikenneasema Mäkipeura

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii riveihinsä asiakaspalvelualtista ja ammattitaitoista kokkia taikomaan maittavat ruoat asiakkailleen!

Mäkipeura on yksityinen huoltoasema Tervolassa, aivan nelostien varrella. Mäkipeuran asiakkailla on varaa valita mieleinen ruokailuvaihtoehto Kotipizzan, Hesburgerin, seisovan lounaan tai ala carte listan herkuista sekä kahvion tuotteista. Tilavalla pihalla löytyy Teboil Express-poltttoaineautomaatit. www.makipeura.fi

Kokin monipuoliseen työtehtävään kuuluu vuorosta riippuen buffetlounaan-, ala carte annosten ja pikaruokien valmistus ohjeiden mukaisesti.

Työ on kokoaikainen alkaen sopimuksen mukaan ja kestäen kesän ajan - hyvä mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työaika sijoittuu huoltamon aukioloaikoihin - työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu-, ilta- ja välivuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

- Iloista ja reipasta otetta työhön

- Täysi-ikäisyyttä

- Suomen kielen taitoa

- Hygieniapassia

- Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä tai pikaruokien valmistamisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle sillä kaikki tehtävät opetetaan. 

Tarjoamme:

- Vauhdikkaan ja monipuolisen työn suositulla pysähdyspaikalla

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

- Työn, jossa pääset taatusti oppimaan uutta

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Liikenneasemakokki, Liikenneasema Mäkipeura

Kemi
94400 Keminmaa
Rovaniemi
95300 Tervola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus