Skip to main content

Liikenneasemakokki, Shell Napapiiri

Shell on palvellut autoilijoita jo 110 vuotta. Shellin valikoimasta löytyy palvelut monipuolisesti kaikille tiellä liikkujille - niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Nostalgiaa ja uutuuksia notkuvat noutopöydät, ala carte listat ja vitriinituotteet, virvokkeet, polttoaineet ja muut huoltamotuotteet sekä palvelumestarien palvelut pitävät huolen siitä, että palvelu pelaa ja matka jatkuu mukavasti. Lue lisää: https://www.helmisimpukka.fi/asemat/rovaniemi-napapiiri 

Etsimme nyt Shell Napapiirin innostavaan työporukkaan KOKKIA kesäksi 2022!

Shell Napapiiri sijaitsee keskeisellä paikalla ja on täten suosittu pysähdyspaikka. Huoltamolla tarjoillaan herkullinen lounas noutopöydästä sekä pikaruoka- että ala carte annoksia. Kokin työtehtäviin kuuluukin monipuolisesti keittiön työtehtävät siisteyden ylläpitämisestä ruokien valmistamiseen ja tarvittaessa tarjoilemiseen. Tässä työssä etuna on, jos olet kiinnostunut työskentelemään myös salityöntekijänä. 

Työssä edellytämme kokemusta keittiön työtehtävistä, suomen kielen taitoa ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian perehdytyksellä ja kestää ainakin elokuun loppuun saakka / sopimuksen mukaan. Työtunteja kesätyön ajan on vähintään 90h/3vk. 

Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään - sinua odottaa Napapiirin mukavat työkaverit!

Lisätietoja: Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odottele viimeistä hakupäivää, vaan hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikenneasemakokki, Shell Napapiiri

Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti