Skip to main content

Primary tabs

Liikenneasematyöntekijä (37,5h/vko) Neste K Munkkiniemi

Hakuaika alkaa: 22.09.2022
Hakuaika päättyy: 07.10.2022

Oletko oma-aloitteinen ja kiinnostunut liikenneasematyöstä? Neste K ilahduttaa ihmisiä paremmalla pysähdyksellä kaupungissa ja matkan varrella. Neste K -asemat on uudistettu ruokaisiksi ja viihtyisiksi liikenneasemiksi. Asiakkaille tarjotaan laadukkaat ja yksilölliset liikennepalvelut paremman pysähdyksen taktiikan mukaisesti nopeasti ja vaivattomasti.

Haemme Neste K Munkkiniemeen liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen 37,5h/vko (viikkotyötunnit sovittavissa).

Neste K Munkkiniemi on monipuolinen, oivaltava ja ihmisläheinen liikenneasema arjen kiireen keskellä. Meillä on tarjolla vaihtelevia ja monipuolisia töitä useiden eri toimintojen ja palvelujen parissa. Ne pitävät työn mielenkiintoisena ja vaihtelevana. Opastamme ja koulutamme työhön ja meillä on mahdollisuus kehittyä ja saada lisää vastuuta. Työ on vuorotyötä, joka painottuu iltoihin, mutta työajat ovat kuitenkin sovittavissa.

Vilkkaalla liikenneasemallamme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen ja matkan helpottaminen sekä laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kahvila ja ravintola puolen tehtävät, mutta näiden lisäksi pääset toimimaan myös asiakasrajapinnassa kassalla, jossa Veikkauksen sekä postitoimintojen tuntemus tulee myös tutuksi. Neste K Munkkiniemestä löytyy lisäksi Subway. Lisäksi autopesukonseptin tunteminen kuuluu meillä jokaisen työntekijän vastuulle ja tähän perehdytämme uudet tekijät kattavasti.

Toivomme sinulta:

- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta työhön sekä paineensietokykyä
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- voimassa olevaa hygieniapassia
- suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus ravintola-alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:

- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti liikenneasematyön ammattilaiseksi
- K-ryhmän ja kaupan omat henkilökuntaedut

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Petri Lehti, sähköposti [email protected].

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 07.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme valitettavasti voi huomioida rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikenneasematyöntekijä (37,5h/vko) Neste K Munkkiniemi

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti