Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Ankkurituuli, Loviisa

Moottoritie on kuuma ja niin on myös huoltamon kahvi, jonka sinä olet keittänyt lämmöllä asiakkaille. Oletko sinä etsimämme henkilö, joka tuo tauolle pysähtyneelle asiakkaalle unohtumattoman asiakaskokemuksen?

Etsimme nyt asiakkaallemme Neste K Ankkurituulen myymälän puolelle

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ

Liikenneasematyöntekijänä myymälässä huolehdit siitä, että palvelu on ensiluokkaista ja asiakkaalla on hyvät puitteet asioida. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää ja pääset tekemään kaikkia liikenneaseman töitä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, asiakaspalvelu ja hyllytys myymälän puolella. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisessa ympäristössä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin!

Saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja pääset kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten. Tässä tehtävässä tarvitset aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kokemus kassatyöstä sekä myymälätyöstä on ehdottomasti etusi. Myös ruotsinkielentaito ja veikkausosaaminen on hyödyksi.

Myymälän tehtävien lisäksi pääset kurkistamaan Kotipizzan pizzeriatyöntekijän tehtäviin Ankkurituulessa sijaitsevassa Kotipizzassa. Työtehtäviisi kuuluu kassatyötehtävien lisäksi tuotteiden kokoaminen ja paistaminen, asiakas- sekä keittiötyötilojen siisteyden ylläpito sekä tietenkin asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta. Emme edellytä aikaisempaa ravintola-alan kokemusta vaan koulutamme ja perehdytämme sinut. Tarvitset vain hyvän asenteen ja halua työskennellä myös ruuanlaiton parissa.

Työsuhde on vakituinen ja työtunteja on tarjolla vähintään 90h/3vko. Palkka määräytyy MaRaVan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 10,36-11,57€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta

Hyvää asiakaspalveluasennetta
Täsmällisyyttä sekä reipasta otetta työhön
18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Kivan ja monipuolisen työn liikenneasemalla
Mahtavat työkaverit ja tiimin tuen
Ainutlaatuisen ja vauhdikkaan työympäristön
Tilaisuuden kerryttää työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
Alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
Työssä tarvittavan koulutuksen

Arvostamme

Aikaisempaa kassakokemusta sekä Veikkaus osaamista
Ruotsin kielen taitoa

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja

Marjo Väätäinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
+358 44 4204 220
marjo.vaatainen@staffpoint.fi

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Ankkurituuli, Loviisa

Uusimaa
Kymenlaakso
Loviisa
Vuokratyö, Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 10.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus