Skip to main content

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Lahdesjärvi

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä asiakaspalvelijoita!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään Lahdesjärven ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä niin Hesburgerin kuin ravintolan puolella, linjaston täydentämistä sekä siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Aikaisempi kassakokemus sekä englanninkieli on plussaa. Tässä tehtävässä tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineen- sekä kiireensietokyky.

Työt alkavat nopeallakin aikataulla ja jatkuvat arviolta vuoden Baronan työntekijänä. Motivoituneen tekijän on mahdollista jatkaa työskentelyä myös tämän jälkeen. Työtunteja on tarjolla noin 75-90h/3 vko. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 24h). Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 29.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, 040 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Lahdesjärvi

Barona HoReCa
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja