Skip to main content

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Orituvalle

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan ravintolatyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, salin siistiminen, asiakaspalvelu ja tarvittaessa voit auttaa vaikka keittiönkin puolella. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta motivaatiota uuden oppimiseen, hyvää paineensietokykyä, reipasta työskentelyä ja rempseää asennetta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan Baronan työntekijänä. Sinulla on mahdollista työskennellä keikkaluontoisesti silloin, kun haluat tai kiinteillä sopimustunneilla. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-22). Palkka on alan TES-mukainen.

Edellytys työnsaannille on simppeli: positiivinen tekemisen meininki!

Oletko sinä hymyilevä asiakaspalvelija, joka haluaa työskentelemään vauhdikkaaseen tiimiin vilkkaan valtatien varrella sijaitsevalle liikenneasemalle? Lähetä pian hakemuksesi, etsimme juuri sinua!

Hae paikkaa viimeistään 29.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, 040 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Orituvalle

Barona HoReCa
Orivesi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja