Skip to main content

Liikennemyymälätyöntekijöitä, ABC Toijala

Oletko tuleva työtoverimme ABC Toijalaan?

 

Haemme nyt ABC Toijalaan

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin (60-90 h / 3 vko) työsuhteisiin.

 

Meillä pääset tekemään monipuolista työtä, mm. liikennemyymälän ja Hesburgerin kassatyötä ja asiakaspalvelua, sekä salin siisteyden ylläpitoa ja vitriinituotteiden valmistusta. Mahdollisesti myös kaupan työtehtäviä. Palvelemme asiakkaitamme laajoin aukioloajoin, joten etsimillämme henkilöillä odotamme olevan mahdollisuutta työskennellä kaikenlaisissa vuoroissamme. Etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä osaksi osaavaa tiimiämme. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä pidämme huolta siitä, että asiakaspalvelu pysyy loistavalla tasolla ja kehittyy kaikkina aukioloaikoina.

 

Me työkaverisi täällä tarjoamme sinulle:   

• hyvän perehdytyksen

• monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan 

• mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää itseäsi 

• apua, kun sitä tarvitset. Rinnallasi toimii ammattitaitoinen tiimi.  

  

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa marketin myymäläpäällikkö Terhi Jalonen, puh. 010 767 2630.

Haethan meidän työkaveriksi viimeistään sunnuntaina 3.7.2022.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse rekrytoinnin edetessä ja kutsumme uusiksi työkavereiksi parhaiten soveltuvat haastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, muista kirjata tarkka työhistoriasi jo työhakemukseesi. 

 
Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimmeEezynkanssa.
www.eezy.fi   

 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin. 

Liikennemyymälätyöntekijöitä, ABC Toijala

Eezy Oyj
Pirkanmaa
37800 Toijala
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus