Skip to main content

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Toijala Akaa

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä asiakaspalvelijoita!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään Toijalan ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä niin Hesburgerin kuin ravintolan puolella, linjaston täydentämistä sekä siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Aikaisempi kassakokemus sekä englanninkieli on plussaa. Tässä tehtävässä kuitenkin tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä kiireensietokyky.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä Baronan työntekijänä. Motivoituneen tekijän on mahdollista työllistyä keikkailemaan Baronan työntekijänä tai kiinteille sopimustunneille. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-24). Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat haun kannalta oleellisista koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 29.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, 040 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Toijala Akaa

Barona HoReCa
37800 Toijala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja