Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liikennemyymälätyöntekijöitä KSO

Haemme KSO:n toimipisteille

 

ABC LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ

 

ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC:t tarjoavat nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston Suomessa sekä Ahvenanmaalla. ABC-liikennemyymälät palvelevat vuoden jokaisena päivänä sekä arkena, että pyhänä, osa asemista on auki 24h.

 

Etsimme myymälätyöntekijöitä keikkaluontoiseen työsuhteeseen ABC-liikennemyymälöihin. Tärkeimpinä työtehtävinäsi ovat päivittäistavarakaupan kassatehtävät, hyllytys, sekä muut myymälän tehtävät. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle, vaihtelevin aloitus-, sekä lopetusajoin.

 

Hakijan eduksi on:

– Aiempi kokemus päivittäistavarakaupassa työskentelystä

– Aito innostus asiakaspalvelutyöhön

– Joustavuus työvuoroissa

– Suomen kielen lisäksi muu kielitaito

 

Toivomme sinulta myös iloista asennetta ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä, koulutamme kaikki uudet tekijämme tehtävään. Noudatamme kaupan alan työehtosopimuksessa määriteltyjä palkkoja, jotka määräytyvät kokemustasosi mukaan, sekä luomme mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Go Onin kautta työskennellessäsi saat myös käyttöösi kattavan henkilöstöetuohjelman.

 

Lisäksi tarjoamme:

– Vaihtelevat työtehtävät

– Kattavan perehdytyksen

– Monipuolisen työympäristön

 

Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi myös meidän muissa KSO toimipisteissä. Työn perehdytys alkaa Go On:in ja KSO:n omalla verkkoperehdytyksellä Akatemiassamme. Akatemiamme tarjoaa jokaiselle työntekijälle myös mahdollisuuden käydä läpi asiakaspalvelun kurssikokonaisuuksia. Verkkoperehdytyksen jälkeen käytännön työ opitaan valitussa toimipisteessä. 

 

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. +358 44 5859162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta 
http://www.go-on.fi http://www.go-on.fi .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikennemyymälätyöntekijöitä KSO

Kymenlaakso
Hamina
Iitti
Kotka
Kouvola
49700 Miehikkälä
49240 Pyhtää
49900 Virolahti
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 18.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti