Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liikennetekniikkapäällikkö, Kaupunkiliikenne

Liikennetekniikkapäällikkö vastaa Espoon liikenteenhallinnan teknisistä järjestelmistä, niiden koko elinkaaresta sekä ylläpidon järjestämisestä. Merkittävimmät vastuualueeseen kuuluvat tekniset järjestelmät ovat liikennevalojärjestelmät, valaistusjärjestelmät, sähköjärjestelmät, sähköiseen liikenteeseen liittyvät järjestelmät kaupungin vastuiden osalta sekä muut liikenteenhallintajärjestelmät. Liikennetekniikkapäällikkö toimii 8 asiantuntijan esimiehenä ja toimii osana Espoon kaupunkiliikenne-yksikköä. Liikennetekniikkapäällikkö osallistuu monipuolisiin liikenteen tehtäviin ja vastaa oman tehtäväkokonaisuutensa osalta siitä, että liikkuminen Espoossa on sujuvaa, turvallista ja kestävää.

Liikkuminen on merkittävässä roolissa, kun kehittyvää kaupunkiympäristöä suunnitellaan ja rakennetaan. Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö. Kaupunkiliikenneyksikön vastuualueita ovat mm. liikenteenhallinta, liikenteenhallintaan liittyvät tekniset järjestelmät, joukkoliikenteen infra, kaupunkipyörät ja muut liikkumispalvelut, pysäköinti, sähköinen liikenne ja tilapäiset liikennejärjestelyt.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkiliikenteen palveluyksikkö, Tekniikantie 15
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään omatoimisuutta, verkostoitumistaitoja, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta sekä kokokemusta alalta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kapunkiliikennepäällikkö Johanna Nyberg, [email protected], 040 526 8331 (tavoitettavissa 1.8 alkaen)
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: 3967,93 €/kk+mahd. lisät
Työ alkaa: 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-148-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11499325

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikennetekniikkapäällikkö, Kaupunkiliikenne

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti