Skip to main content

Liikenteenohjaaja (keikkatyö)

Peab Asfalt on yksi Pohjoismaiden suurimmista asfaltointiin erikoistuneista yhtiöistä ja Suomen suurin asfaltoija. He asfaltoivat kaiken autotalliluiskista, teistä ja silloista aina suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Peab on sijoittunut useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, jossa sitoudutaan muun muassa seuraaviin periaatteisiin: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys, ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja kohtuullinen palkka.

Haemme asiakkaallemme Peab:ille reippaita LIIKENTEENOHJAAJIA keikkatöihin Joensuun alueelle. 

Liikenteenohjaajien tehtäviin kuuluu huolehtia yhdessä muiden ohjaajien kanssa asfaltoitavan tie- tai katualueen päällystämisen aikaisen liikenteen sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Toivomme sinulta reipasta asennetta työtä kohtaan, säänkestävyyttä ja valmiutta työskentelemään tarvittaessa pitkiäkin päiviä. Työssä vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi voimassa olevat Työturva- ja Tieturva1-kortit, sekä ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden. 

Työsopimus solmitaan Go On Joensuun kanssa ja palkkauksessa noudatetaan työehtosopimusta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan Peabin palvelukseen.

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Kiinnostuitko? 

Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- harjoittelija Johanna Pesonen, p. 050 533 6339 (ma-pe klo 8-16), johanna.pesonen@go-on.fi.

Liikenteenohjaaja (keikkatyö)

Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus