Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liiketoiminnan kehityspäällikkö ulkovalaistukseen

Organisaatiomme jatkaessa vahvaa kehitystä kohti entistä laajempia ja monipuolisempia valaistusratkaisuja tie- ja katuvalaistuksen parissa haemme nyt osaksi Black Box -valaistustiimiä  

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ ULKOVALAISTUKSEEN.

Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Rexelin toimipisteessä Suomessa asuinpaikkakuntasi perusteella, esim. pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku tai Jyväskylä.   

Tähän työtehtävään kuuluu ulkovalaistuksen tuotteistaminen, myynti ja markkinointi. Myynnin organisaation tukena oleminen erilaisissa valaistushankkeissa, ulkovalaistus projektien hallinta ja koordinointi, nykyiseen tuotteistoon liittyvät työt ja tuotteiston kehittäminen yhdessä hankinnan kanssa 

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta ulkovalaistuksesta sekä tunnet potentiaalisia asiakkaita, kuten kuntapäättäjiä ja verkonrakennuksen asiakkaita. Kuntien ja kaupunkien julkiset hankintaprosessit ja siihen liittyvä EU-hankintalainsäädäntö katsotaan eduksi. Sinulla on aitoa kiinnostusta, ymmärrystä ja ennen kaikkea paloa kehittää ulkovalaistuksen liiketoimintaa. 

Haluaisitko sinä työpaikan, jossa sinulla on vastuuta, pääset kehittämään tätä tuotealuetta sekä olemaan mahtavissa hankkeissa mukana ympäri Suomea? Tykkäät toimia erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kaupallista silmää?  

Tarjoamme sinulle tähän monipuoliseen ja haastavaan tehtävään ison organisaation tuen. Kaupan päälle tulee ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Meillä on mahdollisuus kehittyä, edetä ja kouluttautua.  

Hae tehtävään viimeistään 19.9.2021 täyttämällä hakemuslomakkeemme ja liitä mukaan ansioluettelo. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (vastaaminen onnistuu myös älypuhelimella). Toimi pikaisesti, sillä toteutamme haastatteluja jo hakuajalla.  

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointijohtaja Jusef Lacheb arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 040 5505 812. 

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme täältä.

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.   

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi  

Liiketoiminnan kehityspäällikkö ulkovalaistukseen

Helsinki
Tampere
Turku
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus