Skip to main content

Liiketoiminnan projektipäällikkö, Kalatukku E. Eriksson ja Reinin Liha

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja toimintatapojen parantamiseksi. Projektityöskentely on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Etsimme energiseen joukkoomme Helsinkiin liiketoiminnan projektipäällikköä määräaikaiseen projektitehtävään 30.3.2023 asti vastaamaan Erikssonin ja Reinin ERP-uudistuksesta ja liiketoiminnan prosessien kehittämisestä. Kummankin yhtiön ERP-järjestelmä tullaan uusimaan projektissa, mutta IT-hankkeen ohella projektin tavoitteena on ennen kaikkea molempien yhtiöiden liiketoimintaprosessien kehittäminen ja muutoksen jalkauttaminen. Projektiryhmässä on sitoutuneet ja asiantuntevat resurssit molemmista yhtiöistä sekä K-IT:n ja järjestelmätoimittajan tuki apuna. Haemme projektipäälliköksi henkilöä, joka pystyy johtamaan koko projektin menestyksekkään läpiviennin, ohjaamaan projektin työryhmien työtä, koordinoimaan järjestelmätoimittajan ja liiketoiminnan välistä tekemistä sekä varmistamaan muutoksen läpi viennin organisaatioissa.

Odotamme sinulta:
- kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä IT- tai liiketoiminnan kehitysprojektin johtamisesta
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- soveltuvaa IT-osaamista, erityisesti vahvaa ymmärrystä ERP-järjestelmistä ja niiden roolista liiketoiminnassa
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja vakuuttavia esiintymistaitoja
- kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa
- systemaattista ja analyyttista toimintatapaa
- elintarvikealan tuntemus on etu
- englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden olla keskeisessä roolissa kahden yhtiön liiketoiminnan kehittämisessä ja luomassa edellytykset kannattavan kasvun tekemiseen
- osaavien projektitiimiläisten ja konsernin laajan tuen
- ammatillisia haasteita ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- mielenkiintoisen ja trendikkään liiketoimintasektorin
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Reinin Liha Oy ja Kalatukku E. Eriksson Oy ovat osa Kesproa, joka on johtava foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Foodservice-ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Panostamme tulevaisuudessa entisestään digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Haajanen, Head of Business Control, puh 040 502 0322, terhi.haajanen@kesko.fi / Teams
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Liiketoiminnan projektipäällikkö, Kalatukku E. Eriksson ja Reinin Liha

Kespro
Uusimaa
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus