Skip to main content

Liiketoiminta-arkkitehti (Helsinki, FI)

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on n. 8 000 ammattilaisen uudistuva työpaikka.

 

Tietopalvelujen tulosyksikön tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnan yhdeksi kivijalaksi. Tietopalvelujen yksikkö tuottaa mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

 

Haemme liiketoiminta-arkkitehtia Kanta-palvelujen kehittämiseen

 

Liiketoiminta-arkkitehtina vastaat toiminta-arkkitehtuuriin suunnittelusta, asiakastarpeiden analysoinnista, uusien ratkaisujen konseptoinnista ja suunnittelusta sekä tuet kehitystiimejä arkkitehtuuriin liittyvissä asioissa. Osallistut myös tietopalveluissa tehtävään kokonaisarkkitehtuurityöhön. Toimit läheisessä yhteistyössä Kanta-tuotealueen päätuoteomistajien, pääarkkitehdin, ulkoisten sidosryhmien ja tietopalvelujen kehittämisvastaavan kanssa. Olet osa tietopalvelujen arkkitehtuuritoimintoa.

 

Edellytämme sinulta kokemusta liiketoiminta-arkkitehtuuri- ja kokonaisarkkitehtuuritehtävistä, palveluasennetta, yhteistyövalmiuksia, konsultatiivista otetta, ratkaisuhakuisuutta, kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden ymmärrystä sekä mallintamiskykyä.

 

Arvostamme monipuolista näkemystä ja kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti sosiaali- ja terveysalalla. Eduksi luetaan kokemus ratkaisuarkkitehtuurin suunnittelusta.

 

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä työympäristössä.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkkitehtuuripäällikkö Tuuli Mäkiranta-Laitinen ([email protected], p. 040 356 0994 ja yksikön päällikkö Leo Malila ([email protected], p. 0400 913 938.

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 24.5.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liiketoiminta-arkkitehti (Helsinki, FI)

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti