Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liiketoimintajohtaja, Talotekniikka

Haluatko mukaan suunnittelemaan valtakunnan tärkeimpien kiinteistöjen talotekniikkaa? Tuo osaamisesi vaativiin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Liity nyt monialaiseen työyhteisöömme.

Oletko kokenut talotekniikan ammattilainen, joka pystyy johtamaan toimintaamme kohti strategisia tavoitteitamme yhdessä työntekijöiden kanssa? 

Etsimme Vantaan toimipisteeseemme liiketoimintajohtajaa vastaamaan Etelä-Suomen talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalveluista.  

Haemme tehtävään johtajaa, jolla on vahva talotekninen osaaminen sekä kyky toimia ja verkostoitua laajasti toimialalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää ihmisläheistä ja määrätietoista eteenpäin katsovaa asennetta. Olet taitava analysoimaan ja johtamaan liiketoimintaa numeroiden kautta sekä sinulla on kehittävä työote toiminnan johtamiseen.  

Koulutukseltasi olet DI tai insinööri ja sinulla on useamman vuoden kokemus sähkö- ja teletekniikan ja/tai LVI-suunnittelun johtamisesta.  Toivomme sinulla olevan erinomaiset neuvottelu- ja verkostoitumistaidot sekä kykyä johtaa ja kehittää talotekniikan Etelä-Suomen liiketoiminta-aluetta tuloksekkaasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi.   

Tehtävässäsi johdat 50 talotekniikka-alan rautaista ammattilaista ja raportoit rakentamisen toimialajohtajalle. Kokeneen esihenkilön vahva tuki mahdollistaa työssäsi onnistumisen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kannustavan bonusohjelman.  

Rejlers työnantajana  

Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.  

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.   

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme tai somessa:  

  Kiinnostuitko?

  Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi oheisella hakulomakkeella 5.6.2022 mennessä.  

  Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamisen toimialajohtaja Asko Laune, puh. 0400 495 895, asko.laune@rejlers.fi. 

  Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

  Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2500 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

  Liiketoimintajohtaja, Talotekniikka

  Vantaa
  Kokopäiväinen, Vakituinen

  Julkaistu 06.06.2022

  Yrityksen liikevaihto: 
  50 000 000 - 99 999 999 €

  Jaa työpaikkailmoitus

  Samankaltaisia työpaikkoja