Skip to main content

Liiketoimintapäällikkö

Editan tarina pidettyjen oppimateriaalien tekijänä jatkuu seuraavaksi myös alakoulussa. Haluamme tukea maailman parhaimpia alakoulun opettajia käyttäjäystävällisellä oppimateriaalilla, joka ruokkii uteliaisuutta, opettaa taitoja ja innostaa sekä oppilaita että opettajia.

Uuden aluevaltauksen tekeminen on pitkäjänteistä työtä, joka vaatii tiimiltämme yhdistelmän alakoulun asiantuntijuutta ja innovatiivisuutta, liiketoiminnan ymmärrystä ja rohkeutta haastaa olemassa olevaa markkinatilannetta sekä erityisesti suurta energiaa ja innostusta alakoulun oppimateriaaleja kohtaan.

Haemme nyt

Liiketoimintapäällikköä

vastaamaan alakoululiiketoiminnasta kokonaisuutena, käynnistyksestä toimeenpanoon ja jatkuvaan kehittämiseen.

Ensimmäisessä vaiheessa tehtävänäsi on liiketoimintasuunnitelman laatiminen yhdessä liiketoimintajohtajan ja muun johdon kanssa sisältäen

 • oman ainutlaatuisen lähestymistavan määrittely alakoulumarkkinaa ajatellen
 • tuotevalikoiman suunnittelu
 • tiimin rakenne, tarvittavien osaamisten määrittely ja avainhenkilöiden rekrytoiminen
 • markkinointi- ja myyntisuunnitelma
 • kannattavuuslaskelmat
 • tuotantoaikataulu

Projektin edetessä tehtävässä painottuu suunnitelman toimeenpano, tuotevalikoiman lanseeraus ja markkinaosuuksien kasvattaminen ja kannattavan liiketoiminnan kehittäminen. Toimit oman tiimisi innostavana ja osallistavana johtajana huomioiden myös ammatillisen kasvun mahdollisuudet tiimin sisällä toiminnan kasvaessa ja laajentuessa.

Oletko sinä…

 • innovatiivinen realisti
 • osallistava johtaja
 • energinen toteuttaja
 • alakoulun asiantuntija
 • oppimateriaaliliiketoiminnan osaaja?

Jotta sinulla olisi näyttöjä näistä asioista, odotamme sinulta vankkaa työkokemusta, joka sisältää mielellään yhdistelmän tuntemusta alakoulumarkkinasta ja oppimateriaaliliiketoiminnasta. Tämä osaaminen kiteytyy pedagogiseen innovatiivisuuteen ja kykyyn ajatella ja analysoida asioita liiketoiminnallisista lähtökohdista. Ihmisten johtaminen on sinulle luontevaa ja kykenet toimimaan sujuvasti myös asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KM tai KTM) ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen 17.9. klo 12-14 ja 27.9. klo 12-13, puh. 040 860 2230 sekä MPS-konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 960. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 10.10. mennessä.

Tehdään maailman parhaasta alakoulusta vielä parempi


Edita on oppimisen ja lakitiedon tiedonjalostuksen suunnannäyttäjä. Tuotamme asiasisältöjä oppimisen tueksi ja ammattilaisten tiedontarpeeseen. Yhdistämme palveluissamme relevantit sisällöt, osaamisemme pedagogiikassa ja lakien tulkinnassa sekä asiakkaan tarpeisiin soveltuvan teknologian. Olemme noin sadan ammattilaisen tiivis työyhteisö ja osa Nordic Morning Groupia.

Liiketoimintapäällikkö

MPS
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus