Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liikevastaava/myymäläpäällikkö Synsam Matkukseen Kuopioon!

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Löytyykö sinulta intohimoa kehittää myymälää, liiketoimintaa ja valmentaa omaa henkilöstöä menestymään? Oletko koskaan miettinyt toimivasti alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä muun huipputiimin kanssa?

Synsam jatkaa kasvua ja avaamme joulukuussa uuden, upean Synsam-liikkeen Kuopion kauppakeskus Matkukseen! Haemme nyt uuteen Synsam Matkus -optikkoliikkeeseemme  MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ/LIIKEVASTAAVAA ottamaan kokonaisvastuun liikkeen myynnistä, tiimistä ja operatiivisesta toiminnasta.

Liikevastaavan roolissa tulet kehittämään myymälää Synsamin konseptin mukaisesti, saat ainutlaatuiseen Lifestyle-sopimusmyyntiimme lentoa, coachaat tiimiäsi hyödyntämään vahvuuksiaan ja toimit asiakaspalvelussa oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Toivomme, että tuot mukanasi kokemusta vastuullisista esihenkilön tehtävistä ja olet toiminut kaupan alalla. Optisen alan tuntemus on plussaa, muttei välttämättömyys.

Haluamme Synsamilla antaa asiakkaillemme aina loistavaa, korkealaatuista palvelua. Siksi toivomme, että työskentelet myyntihenkisesti ja motivoidut haasteellisista sekä monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Ohjaat, tuet ja kannustat tiimiäsi heidän suorana esihenkilönään ja edistät liikkeen myyntiä ja markkinointia yhdessä ketjun myynti- ja markkinointijohdon kanssa. Pidät kunnia-asianasi sitä, että liikkeen myynti, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Ennen kaikkea tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on palava halu ammattitaitoiseen, asiantuntevaan sekä laadukkaaseen liikevastaavan tehtävään.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vahvasti mukaan liikkeen kehittämiseen yhdessä osaavan ja innostuneen tiimin kanssa sekä valtakunnallisen ketjun mahdollisuudet ja tuen työhösi.

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, dynaamisen ja innovatiivisen ketjun koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä huipputiimin, jolla on osaamista ja tekemisen meininkiä!

Tunnistitko itsesi? Esittele rohkeasti itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.10.2022. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluejohtaja Eveliina Jalkanen, puh. 041 500 4750, [email protected].

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikevastaava/myymäläpäällikkö Synsam Matkukseen Kuopioon!

Kuopio
Vakituinen

Julkaistu 02.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti