Skip to main content

Liikkuva lähitukihenkilö Pääkaupunkiseudulle

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalveluhenkistä ja itsenäisen työnotteen omaavaa IT-asiantuntijaa Pääkaupunkiseudulle. Jos sinulta löytyy Windows-työasema osaamisen lisäksi ymmärrystä myös toimistoympäristön muista lisälaitteista, saatat olla etsimämme henkilö!

MITÄ?

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle kahta uutta lähitukihenkilöä, joka tulevat työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa Pääkaupunkiseudulla. Työssä toimitaan vahvasti asiakkaiden parissa toimistoympäristössä työasemien, ohjelmistojen sekä oheislaitteiden asennus, huolto ja ylläpitotehtävissä. Tämän lisäksi työkuvaan kuuluu loppukäyttäjien auttaminen, opastaminen ja teknisten ongelmien ratkominen sekä muut monipuoliset lähitukihenkilön tehtävät InfoCaren loppuasiakkailla. Tehtävä on luonteeltaan liikkuvaa työtä ja valituilta henkilöltä vaaditaan B-ajokortti sekä oma ajoneuvo käyttöön.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo hieman kokemusta IT-tuen tehtävistä. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Työsuhde on osa-aikainen (22,5-37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Tarjoamme 6 kk määräaikaisen työsopimuksen. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

 • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa
 • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisien ongelmien ratkaisemisesta
 • Lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
 • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
 • Kokemusta Digital Signage laitteista
 • B-ajokorttia sekä omaa autoa

TARJOAMME:

 • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
 • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
 • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön
 • Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Voit myös tutustua tarkemmin InfoCareen työpaikkana: http://barona.fi/infocarelle

Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.

Hae paikkaa viimeistään 22.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kaisa.yli-rosti@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liikkuva lähitukihenkilö Pääkaupunkiseudulle

Barona IT
Helsinki
Espoo
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus