Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liimapuupalkkien viimeistelijä Vierumäelle

Haemme nyt pitkäaikaisia työntekijöitä Versowoodille Vierumäen yksikköön liimapuupalkkien valmistukseen. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, mutta määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Versowoodille vakituiseen työsuhteeseen, mikäli olet hoitanut tehtäväsi mallikkaasti!

Työssäsi työstät erilaisia yksilöllisiä tilausprojekteja, jotka valmistetaan juuri tilaajan tarpeeseen soveltuvaksi. Toimit liimapuupalkkien viimeistelyprosessissa, jossa suurin osa työvaiheista tapahtuu käsin.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, viikonloput ovat aina vapaat.

Tarjolla on pitkäaikainen siisti sisätyö puurakentamisen parissa teollisuusympäristössä ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, toimithan siis nopeasti! Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Työ edellyttää käsityötaitoja puun kanssa työskentelystä. Eduksi tehtävässä on aiempi kokemus puualalta joko työn tai opiskeluiden parista. Aikaisempi kokemus puuteollisuudesta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tehtäviin perehdytetään. Mikäli olet siis kätevä käsistäsi ja olet kiinnostunut oppimaan lisää puualasta, on sinulla hyvät valmiudet oppia työtehtäviin!

Tehtävän rekrytoinnista vastaa Barona, joten jos kiinnostuit käythän jättämässä hakemuksen rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta. Palkkaus on keskusteltavissa oman osaamisesi mukaan, joten jätäthän liitteeksi palkkatoiveesi.

Hae paikkaa viimeistään 16.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jasmiina.karppinen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liimapuupalkkien viimeistelijä Vierumäelle

Barona Teollisuus
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus