Skip to main content

Liittymäpalveluasiantuntija

365 päivää vuodessa, 24 tuntia päivässä, jokaisena hetkenä. Ilman sähkönsiirtoa elämämme olisi aika erilaista. Vantaan Energia Sähköverkot Oy huolehtii vantaalaisten kotien sähkönsaannista, sähköverkkojen rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Olemme osa Vantaan Energia -konsernia, joka toimii alan ennakkoluulottomana uudistajana etsien jatkuvasti keinoja tuottaa energiaa vastuullisemmin.

 

Haussa liittymäpalveluasiantuntija Vantaan Energia Sähköverkoille!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen asiakkaista, rakentamisesta, kehittämisestä sekä käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen liittymäpalveluasiantuntijaa Tikkurilan toimipisteellemme. Liittymäpalveluasiantuntijana teet sähköverkon teknistä asiakaspalvelua, sähköverkon liittymissopimuksia ja rakennutat sähköliittymiä yhdessä tiimisi kanssa. Työn tavoitteena on täyttää asiakkaiden palvelutarpeet ja mahdollistaa sähköliittymien ohjeiden sekä aikataulun mukainen toteutus. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin toimistoaikojen puitteissa toimitalollamme ja osaamistason karttuessa myös etänä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Kyseessä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
  • Olet tiimisi kanssa tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiakkaiden, asiantuntijoiden ja urakoitsijoiden välillä. Asiakaslupauksemme onkin ”hoidamme hommat ystävällisesti kerralla kuntoon”.
  • Liittymäpalvelussamme on kahdeksan ammattilaista, jotka auttavat ja tukevat sinua sekä opastavat sinut tulevien työtehtäviesi saloihin. Tiimissä on sopiva sekoitus alalla jo pidempään olleita konkareita sekä nuorta intoa omaavia tulevaisuuden tekijöitä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä työtehtävässä:

  • Olet koulutukseltasi sähköalan insinööri (AMK/DI).
  • Työskentelet järjestelmällisesti ja teet sujuvasti yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin.
  • Et myöskään kavahda arkisia rutiineja.
  • Eduksesi katsomme työkokemuksen sähköalan työtehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä saat tulevalta esihenkilöltäsi Roope Apposelta sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 09 8290 641.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 30.1.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti