Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Liity nyt Baronan keittiökööriin!

Haemme nyt osaavaa ja innokasta ruokapalvelutyöntekijää asiakkaallemme Houtskariin!

Mistä on kysymys?

Etsimme nyt määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työhön ruokapalvelutyöntekijää. Työajat sijoittuvat ma-pe väliselle ajalle pääsääntöisesti aamu- ja päivävuoroihin. Työsuhteen kesto on 12.8-31.12, viikottainen työaika on keskimäärin noin 25h.Tyypillinen ruokapalvelutyöntekijän työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä sekä siistimistä kohteessa. Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Ketä haemme?

Haemme työhön ruokapalvelutyöntekijää, joka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan suurtalouspuolen konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Miten mukaan?

Laita meille pikimiten hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 01.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: linda.nevanpaa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liity nyt Baronan keittiökööriin!

Barona HoReCa
21600 Parainen
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus