Skip to main content

Linja-Automekaanikko

VDL Bus & Coach Finland tuo maahan, myy ja huoltaa hollantilaisen VDL Bus & Coachin valmistamia innovatiivisia linja-autoja reilun 40 hengen voimin. Meille asiakkaasta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Erityisessä roolissa ovat jälkimarkkinapalvelumme ja huoltokorjaamomme, jotka sijaitsevat Vantaalla, Espoossa ja Kotkassa. Haemme nyt Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

LINJA-AUTOMEKAANIKKOA

Etsimme Vantaan toimipisteeseen huolto- ja mekaanisten töiden osaajaa huoltamaan ja korjaamaan asiakkaidemme linja-autoja, varmistamaan niiden parhaan käytettävyyden, turvallisuuden ja käyttötaloudellisuuden. Sähkötekniseen vianhakuun erikoistuminen luetaan eduksesi.

Tarjoamme vahvan päämiehemme teknisesti edistyksellisen tuotemaailman ja vahvan, osaamista tukevan ja kehittävän koulutusohjelman (sis. autoalan pätevöitymisohjelman ja maahantuonnin merkkikoulutukset) sekä nuorekkaan työyhteisön. Jos olet vastuullinen, omatoiminen sekä nopeasti uutta oppiva ja haluat työskennellä uusimman linja-autotekniikan parissa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset:

Huoltopalvelupäällikkö Juha Kuikka, j.kuikka@vdlbuscoach.fi, puh. 040 592 9104.

Linja-Automekaanikko

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus