Skip to main content

Linjanhoitaja/kunnossapitoasentaja

Suomen Nestlé on toiminut vuodesta 1973. Yritys markkinoi ja myy kuluttajille useita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Piltti-lastenruokaa, Nescafé ja Nespresso-kahveja, Smarties ja After Eight -makeisia, Cheerios- ja Fitness -aamiaismuroja, Maggi-ruoanvalmistustuotteita ja Purina-lemmikkieläintenruokaa. Nestlé myy Nestlé Professionalin kautta kahvia myös catering-sektorille - kahviloille, ravintoloille ja hotelleille. Suomessa Nestléllä työskentelee noin 300 henkilöä.

Kaikkien Nestlén tuotteiden tarkoituksena on tarjota kuluttajalle hyvältä maistuva laadukas tuote, joka edistää terveellistä elämäntapaa. Yrityksessä kannustetaan työntekijöitä kehittymään urapolullaan, ja esimerkiksi erilaisia koulutusmahdollisuuksia järjestetään.

Turussa valmistetaan yhtä Suomen perinteikkäintä lastenruokaa, Pilttiä, ja nyt paikka on vapaana linjahoitajalle/kunnossapitoasentajalle. Haluatko juuri sinä päästä osaksi ammattitaitoista Pilttiketjua?

Mitä linjanhoitaja/kunnossapitoasentaja tekee?

Linjanhoitajana/kunnossapitoasentajana pääset tärkeään rooliin: voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, että lastenruoan valmistusprosessit sujuvat mallikkaasti.

Työnkuvaasi kuuluu ennen kaikkea tuotantolinjojen toiminnan varmistaminen, joten työpäiviisi sisältyy niin vianhakua, korjaustehtäviä kuin ennakkohuoltoa. Pääset työssäsi mielenkiintoisiin kehitysprosesseihin esimerkiksi tuotekehityksen tai laadun parissa. Huolehdit myös linjaston tuote- ja koonvaihdoista.

Työ suoritetaan kolmessa vuorossa, ja palkkauksessa pohjana on elintarviketyöntekijöitä koskeva työehtosopimus. Työsuhde on vakituinen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on innostunut, oma-aloitteinen työskentelytyyli ja rohkeutta sekä esittää kehitysideoita että viedä kehitysprojekteja eteenpäin. Koulutuksesi on mieluusti tekniseltä alalta, ja arvostamme aiempaa kokemusta elintarvikealalla työskentelystä ja hitsaustaitoa, mutta tärkeintä on, että haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Elintarvikkeita käsiteltäessä tulee olla hygieniapassi, mutta hygieniapassikoulutuksen voi suorittaa erikseen.

Järjestelmäpuolella käytössä on SAP, jonka osaamista arvostamme. Lisäksi tietotekninen uteliaisuus ja osaaminen ovat tehtävässä eduksi, joten hyppysissäsi pysyy niin ruuvimeisseli kuin tietokoneen näppäimistö. Työturvallisuuden huomioiminen työarjessa on tärkeyslistallasi korkealla.

Miksi Nestlé?

Turun lastenruokatehtaalla on tehokas tekemisen meininki, mutta myös avoin organisaatiokulttuuri. Tehtaan kaikilla tekijöillä on yhteiset tavoitteet, vaikka tehtävänkuvat poikkeaisivatkin toisistaan. Nestléläiset auttavat, koutsaavat ja sopivasti myös haastavat toisiaan kohti parempia suorituksia, ja yrityksen ilmapiiri on rento ja välittävä. Pilke löytyy silmäkulmista työviikosta toiseen.

Nestlé antaa mahdollisuuden saada haastavia työtehtäviä, suuren ja kansainvälisen yrityksen kehitys- ja uramahdollisuudet sekä mukavat, ammattitaitoiset työkaverit.

Miten haen?

Jos sinulla heräsi tekstin luettuasi lisäkysymyksiä, otathan yhteyttä kunnossapidon työnjohtaja Henri Rantataloon, puh. 040 661 8552 tai Adeccon HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527 (maarit.jolla@adecco.fi). Hakuaika päättyy 4.2.2022, ja haastatteluja pidetään jo hakuaikana. Älä siis jää odottamaan, vaan lähetä meille hakemuksesi jo saman tien!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maarit Jolla, maarit.jolla@adecco.fi

Linjanhoitaja/kunnossapitoasentaja

Adecco
Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja