Skip to main content

Linjastonhoitajia Valkeakoskelle ja Riihimäelle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita linjastohoitajia Valkeakosken ja Riihimäen tehtaille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teollisuudesta tai tuotantotyöstä, riittää, että olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä. Tässä työssä tärkeintä on olla ripeät kädet ja kestävyyttä rutiininomaiseen työskentelyyn. Akkukoneiden ja naulapyssyn aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Työtehtävät koostuva puuteollisuuden tuotantolinjaston hoito- ja laadunvalvontatehtävistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12268890 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Linjastonhoitajia Valkeakoskelle ja Riihimäelle

Hämeenlinna
Riihimäki
Valkeakoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti