Skip to main content

Sähkösuunnittelijoita

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Tehtävästä

Haemme sähkösuunnittelijaa tai vanhempaa sähkösuunnittelijaa Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitoyksikön sähkösuunnittelujaokseen. Tehtäviisi kuuluvat prosessi- ja rakennussähköistyssuunnittelu sekä erikseen määriteltävät projektitehtävät. Lisäksi pääset osallistumaan ulkopuolisen sähkösuunnittelutyön valvontaan projekteissa ja perusparannushankkeissa. Haemme suunnittelijaa vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Omaat positiivisen asenteen ja olet halukas oppimaan uutta sekä työskentelemään monipuolisessa ympäristössä. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Työtehtäviä voidaan räätälöidä henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 11.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Eriksson puhelimitse +358 10 455 3433 tai sähköpostitse juha.eriksson@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelijoita

Loviisa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti