Skip to main content

Logistics Coordinator, International Freight Services

Oletko logistiikka-alaa jo jonkun aikaa opiskellut, asiakaspalvelusta motivoituva hyvä tyyppi, joka etsii harjoittelumahdollisuutta sekä mahdollisuutta työllistyä tulevaisuudessa logistiikan suunnannäyttäjän palvelukseen?

Tule nurmislaiseksi! Meillä on n. 180 logistiikan osaajaa ja työyhteisössämme on tekemisen meininki, kun motivoituneet ja osaavat nurmislaiset tekevät parhaansa asiakkaidemme auttamiseksi.

Nyt etsimme Vuosaaren toimipisteeseen ainakin kesän ajalle asiakaspalveluhenkistä Logistiikan moniosaajaa tai sellaiseksi tavoittelevaa

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA

Hyvin työssä menestyvälle tarjolla on myös toistaiseksi voimassaoleva työsuhde.

Työnkuvasi

Työtehtäviin pääset vaikuttamaan vahvasti omalla asenteella, sekä halulla kehittyä logistiikka-alan ammattilaiseksi. Tehtäväsi liittyvät asiakkaidemme  monipuolisiin logistiikan toimeksiantoihin, osaamisen perusteella työn painopiste voi olla joko liikenteenhoidollisiin tai tullauksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Toimit osana operatiivista tiimiämme ja työskentelet tiiviisti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmiemme parissa.

Työskentelet Vuosaaren toimipisteessä ja työaikasi on keskimäärin 37,5 h viikossa.

Menestyäksesi tehtävässä

Odotamme sinulla olevan tutkinto suoritettuna logistiikan alalta tai logistiikan työkokemusta. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito, esim. venäjä katsotaan eduksi. Työssä menestymisen kannalta on tärkeää ymmärtää mitä terminaalissa tehdään ja mitä kriteereitä esim. tulli asettaa toiminnalle, jotka parhaiten oppii tutustumisjaksolla käytännön tekemiseen.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos omaat positiivisen ja oma-aloitteisen työskentelyasenteen ja nautit asiakaspalvelusta. Erinomaiset kommunikaatiotaidot ja järjestelmällisyys ovat ehdottomasti etu. Asenne sekä halu ja kyky kehittyä tekee sinusta potentiaalisen nurmislaisen.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle harjoittelumahdollisuuden logistiikka-alan huippuyrityksessä, jossa voit kehittyä ja saat käytännön oppia opiskelemillesi asioille.
Tarjoamme perehdytyksen seuraaviin tehtäviin:

  • Liikenteenhoito
  • Sidosryhmäkommunikointi
  • Vienti & tuontilähetysten käsittely
  • Meri-, juna-, maantie- ja lentolähetykset
  • Laskutus & kulukirjaukset
  • Spottitarjousten tekeminen
  • Tullidokumentointi
  • Tullaustoiminta
  • eri tullimenettelyt, vienti, tuonti, passitus

Saat joukon hauskoja työkavereita, vaihtelevia työpäiviä ja pitkään logistiikka-alalla työskennelleiden ammattilaisten tuen! Maksamme huolinta-alan tes:n mukaista palkkaa.

Oletko sinä uusi Nurmislainen?

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi oheisen linkin kautta CV:n kera mahdollisimman pian.

Kysyttävää?

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 Vuosaaren Terminaalitoimintojen liiketoimintapäällikkö Joonas Louho +358407237910 tai Joonas.Louho@nurminenlogistics.com

TERVETULOA NURMISELLE – KOTI SEURAAVALLE ISOLLE URAMAHDOLLISUUDELLESI!

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ja kasvualueet ovat Kiinan ja Pohjois-Euroopan välisessä rautatielogistiikassa, vaativissa logistiikan ulkoistuksissa sekä raskaan tavaran ja kemikaalien käsittelyissä. Lue lisää yrityksestämme ja palveluistamme: www.nurminenlogistics.fi

Logistics Coordinator, International Freight Services

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus