Skip to main content

Logistiikka-alan kesätyöntekijäksi

Kaipaatko kesäksi kivaa tekemistä? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2022 paras ikinä! Baronan kautta voit työllistyä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin. Hae heti, parhaat paikat viedään käsistä!

Työtehtävät

Kiinnostaisiko kesätyö siellä, missä tätä maailmaa oikeasti hallitaan – varastoissa? Logistiikan kesätöissä voit päästä trukin ohjaimiin tai vaikkapa verkkokaupan keräily- ja pakkaustehtäviin. Pääset siis keräämään hyvän palkan lisäksi arvokasta kokemusta yhdeltä toimivan yhteiskunnan tärkeimmistä aloista. Tarjolla päivätöitä, vuorotöitä ja vaikka pakkasvarastopaikkoja!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Sujuva suomen kielen taito
  • Valmius työskennellä läpi koko kesän kesäkuusta elokuuhun
  • Valmius työskennellä iltavuoroissa ja viikonloppuisin
  • Mahdollisuus kulkea töihin autolla, koska osa työpaikoista sijaitsee haastavien julkisten yhteyksien päässä
  • Trukinajotaito

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Hae paikkaa viimeistään 28.02.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: eeva.virtanen@barona.fi, +358 44 460 2082

Barona Logistiikka Oy

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Logistiikka-alan kesätyöntekijäksi

Barona Logistiikka
Turku
Naantali
21420 Lieto
21200 Raisio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Espoo
Barona Logistiikka
Tuusula
Barona Logistiikka
Kerava
Barona Logistiikka
Espoo