Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Logistiikkainsinööri

Oletko etsimämme kehityshakuinen logistiikan ammattilainen ja ERP-osaaja? Haemme uuden toiminnanohjausjärjestelmän varastotoimintojen pääkäyttäjää maailman johtavaan kartonki- ja paperikoneiden valmistusyksikköön Jyväskylään.

Materiaali- ja nimikehallintatoiminto vastaa Jyväskylän varastoista sekä sisäisestä logistiikasta ja logistiikan prosessien kehityksestä. Haemme nyt logistiikkainsinööriä LN-pääkäyttäjäksi ja materiaalihallinnan kehittäjäksi. Toimit LN-pääkäyttäjänä varastotoimintojen osalta, annat käyttäjäkoulutusta ja tukea loppukäyttäjille. Osallistut järjestelmä- ja prosessikehitykseen, käyttöönoton edistymäseurantaan ja järjestelmämuutoksen vaatimien toimintatapojen kehittämiseen, koordinointiin ja raportointiin. Oleellinen osa on tehtaan alueen ja tuotannon materiaalivirtojen ja varastoinnin tehokkuuden kehittäminen ja optimointi tiiviissä yhteistyössä tuotannon, hankinnan ja suunnittelun sekä tavarantoimittajien ja kuljetusliikkeiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on teknillinen koulutus esim. logistiikan alalta sekä muutaman vuoden työkokemus sisäisestä logistiikasta. Sinulla on kokemusta teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmistä ja halu oppia yksi niistä perinpohjin. Paperikoneen ja sen komponenttien tuotetuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Organisointi on sinulle luontaista ja kykenet tekemään nopeita päätöksiä ilman valmiita ratkaisumalleja. Suomen kielen lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle

Sen lisäksi, että pääset mielenkiintoiseen ja laaja-alaiseen rooliin, saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja koko tiimin tuen perehdytykseesi.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Petri Pohja, Manager, Item and Material Management, p. 0400 826 560 tai petri.pohja@valmet.com

Haethan paikkaa 9.5. mennessä.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Logistiikkainsinööri

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus