Skip to main content

Logistiikkapäällikkö

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä Fibren toimitusketjuun

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Millainen työ sinua odottaa?

Logistiikkapäällikkönä hallinnoit ja kehität logistiikkatoimintoja kokonaisuudessaan lyhyellä että pitkällä aikajänteellä. Olet vastuussa logististen palveluiden toimivuudesta, johon lukeutuu kuljetus-, varastointi- ja satamatoiminnot. Luot, toteutat ja varmistat maa- ja meriliikenteen muutoksenhallinnan luomalla erilaisia vaihtoehtoja eteenpäin päätettäväksi ja toteutettavaksi.  Kehität Metsä Fibren tarpeisiin vaadittavaa analytiikkaa ja raportointia. Lisäksi vastaat logistiikkapalvelutoimittajien  toiminnan ja tuloksellisuuden seurannasta. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä sellu- ja sahaliiketoiminnan toimitustensuunnittelutiimien sekä  operatiivisten maa- ja meriliikennekeskusten johdon kanssa.

Millaista osaamista etsimme?

Odotamme sinulta korkeakoulutason tutkintoa, logistiikan osaamista ja aiempaa vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lähestyt asioita analyyttisellä,  järjestelmällisellä  ja jämäkällä otteella vieden aloittamasi työt huolellisesti loppuun saakka ja skenaariotyöskentely on sinulle tuttua. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää johdonmukaisuutta, paineensietokykyä ja priorisointitaitoja. Omaat hyvät yhteistyö-, kommunikointi- ja vaikuttamistaidot, sillä työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien kanssa. Sinulta löytyy uskallusta toimia sujuvasti erilaisten järjestelmien välillä.  Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset Microsoft Office -työkalut. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Uusi positio, jossa olet mukana kehittämässä logistisia ratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen. Tukenasi on avoin ja kannustava työyhteisö.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla VP, Supply Chain  Timi Hyppänen (p. 040 553 3944), jonka tavoitat parhaiten to 25.11.2021 klo 15-16 ja ma 29.11.2021 klo 14-15

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 8.12.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Logistiikkapäällikkö

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus