Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Logistiikkatyöntekijä

Innostaisiko sinua logistiikkatyöntekijän työtehtävät sairaalalogistiikassa Helsingissä?

Me 450 logistiikan ja lääkintätekniikan ammattilaista työskentelemme Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella joka päivä terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden parhaaksi. Olemme arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon logistiikka- ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana sekä toimialan suunnannäyttäjä. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat asiakkaidemme resursseja heidän ydintoimintaansa.

Haemme Helsinkiin sairaalalogistiikkaan asiakaspalveluhenkisiä

Logistiikkatyöntekijöitä

Tavarankuljetuksen tehtäviin, työhösi kuuluvat sairaaloiden sisäiset kuljetukset (mm. ateriat, instrumentit ja lääkkeet. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja

Avoimet tehtävät sijaitsevat Helsingissä, Meilahdessa.

Odotamme sinulta logistiikka-alan työkokemusta ja näyttöä onnistumisista työssä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen ote asioihin ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja kehittämismyönteinen asenne kuuluvat myös ominaisuuksiisi ja toimit rauhallisesti kiireen keskelläkin. Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus.

Pääset mukaan ammattitaitoiseen tiimiin kehittämään sairaalalogistiikan palveluita. Työssä olet osaltasi vaikuttamassa siihen, että potilaiden hoito on hyvää ja laadukasta. HUS Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy 3.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva koulutus tai soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jukka Pelkonen, p. 040 5738217. Jukka on parhaiten tavoitettavissa ti 24.8. klo 13-14 ja ti 31.8. klo 13-14.  

Logistiikkatyöntekijä

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus