Skip to main content

Logistiikkatyöntekijä Harjavaltaan

Haemme Harjavaltaan logistiikkatyöntekijää pakkauspuolelle

Työtä suoritetaan Harjavallan teollisuusalueella, ja työnkuvaan kuuluu logistiikan monipuoliset työtehtävät pakkauksen parissa. Työtä suoritetaan kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22 seitsemänä päivänä viikossa, rytmillä 3 iltavuoroa, 3 aamuvuoria ja 3 päivää vapaata. Kohteessa on käytössä teknologiateollisuuden TES (TVR 5), jonka mukaan myös palkkasi määräytyy. Työ on vakituinen.

Hakijalta toivomme trukkiajotaitoa, ahkeruutta ja itsenäiseen työhön soveltuvaa työotetta. Eduksesi on myös muu kokemus koneajosta, esimerkiksi pyörökoneesta ja vetomestarista, sekä työturvallisuuskortin omaaminen. B-ajokortti välttämätön.

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi, työkoneosaamisestasi sekä siitä, miksi juuri sinä olisit loistava valinta tähän työhön.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

Edellytämme sinulta

- Trukkiajotaitoa

- Rautaista asennetta työntekemiseen

- Itsenäistä työotetta

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Valmiutta ulkoilmassa työskentelyyn

- Täysi-ikäisyyttä

Tarjoamme sinulle

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Veera Kahra

Rekrytointikoordinaattori

veera.kahra@transval.fi

Transval Group on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tuomme ratkaisumme ja palvelumme asiakkaan omaan tilaan, kuten tehtaisiin, tuotantolaitoksiin, varastoihin ja terminaaleihin sekä logistiikkakeskuksiin. Osa asiakkaistamme luottaa tuotteidensa varastoinnin ja niihin liittyvät palvelut Transvalin sertifioituihin ja vastuullisiin varastoihin, tilaa Transvalilla on Suomessa 320 000 neliömetriä.

Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, jatkuvaa kehittämistä sekä kustannussäästöjä. Alan edelläkävijäosaamista logistiikassa meille yli 5 000 transvalilaiselle on kertynyt 28 vuotta. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Lisäksi palvelemme lähes 800 myymälää tuotteiden hyllytyspalvelulla ympäri Suomen. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. www.transval.fi

Meillä Transvalissa #asenneratkaisee ja arkea sekä päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: rekrytointi@transval.fi
Työpaikan osoite: Harjavalta, 29200 HARJAVALTA
Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES (TVR 5)
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.10.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11632631

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Logistiikkatyöntekijä Harjavaltaan

29200 Harjavalta
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 23.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti